Nyheder

Dansk Skuespiller

Aktuelle Show

Det er med stor glæde at jeg kan fortælle at mit stykke "Whole In The Head" skal fremføres på UBåden- Bådteatret 13-20 juni 2019. Køb billetter her.

 

WHOLE IN THE HEAD

 

Hvad gør man når man ikke kan huske hvad porcelæns stolen på badeværelset hedder? Kan man stadig være forelsket i en mand der ikke længere mentalt er til stede?

 

“Whole In The Head” personificere hukommelse, og de mentale byggeklodser der gør os til dem vi er. Julia og Hugh er et forelsket par. Hugh er ældre og har været gift før, hvilket giver hans voksende søn, Daniel, kvaler i den skiftende familie. Julia er en ung kvinde der har fundet sit livs kærlighed. Og så får Hugh en diagnose. Bygget på en fortolkning af hvordan Alzheimers påvirker hjernen, viser stykket hvordan et helt liv kan blive tabt. Hvordan forsætter vi, og er det overhovedet muligt at finde en hverdag når vores valg bliver ufriviligt ændret?

 

Tidligere Stykker

AFTER MISS JULIE


Igen tusind tak til alle der kom og så After Miss Julie på Krudttønden. Hvis du ikke nåede det eller bare gerne vil genleve oplevelse kan du altid læse nogle af anmeldelserne her.


Anmeldelser


Copenhagen Post -  ***** Det Hander - **** CPHCulture - **** KulturKupeen - *****

Copyright © All Rights Reserved